Bli en del av oss

ZoCom är en digital fullservicebyrå som skapar affärsnytta med hjälp av strategi, kreativitet och teknisk expertis. Vi hjälper företag att bli bättre – hela vägen från idé till färdig tjänst. Vi har lång erfarenhet av utbildning och projekt inom näringslivet, universitet samt yrkeshögskola. Vi ligger alltid i framkant vad gäller de senaste programspråken som efterfrågas och har stor kompetensbredd. Välkommen till ZoCom !

img
 • Zebastian Victorin

  VD

  Zebastian är serieentreprenören som startade sitt första IT bolag när han bara var 19 år. Han håller i alla trådar och i allas öron förutom på sin lediga tid. Då ägnar han sig åt resor mot varmare breddgrader eller går på konserter.

  0707452080

  zebastian.victorin@zocom.se

  Niklas Wadenby

  Operativ chef

  Den operativa ledaren som anser att Sverige faktiskt har två framsidor. Har under de senaste 10 åren i olika chefsroller förberett sig för rollen hos oss. Lämnade citylägenheten för en mysig träkåk i förorten som han ockuperar tillsammans med sin norrländska fru och lilla bäbis.

  0733336579

  niklas.wadenby@zocom.se

  Måns Hansson

  Marknadschef

  Måns har arbetat över 20 år med metodutveckling, företagsprofilering och utbildningsfrågor för näringsliv och universitet. Utbildad på Konstfack med intresse för konst, design och formgivning.

  0737074646

  mans.hansson@zocom.se

  Niklas Mårdby

  Regionchef Väst

  Superpedagogen med egen Wiki. Han är en idédriven person som älskar mötet mellan människor, lärande och IT. Fritiden ägnas åt fäktning och andra historical european martial arts. Och marklyft.

  0736824312

  niklas.mardby@zocom.se

  Elias Rosell

  Regionchef Stockholm

  Malmöpågen med himmelsblått hjärta och flexibel hjärna. Kommunicerar, producerar och undervisar agilt i agilt. Satsar stenhårt på 100 seglingsdagar per år, något som sällan blir verklighet. Hittas i ett soffhörn på kontoret pratandes i headset och sippandes på espresso.

  0723704817

  elias.rosell@zocom.se

  Daniel Öberg

  Teknisk Chef

  Japanälskande superhjältekonsult med fyra burning man på sitt fritids-CV. Brinner (pun intended) för maskininlärning, och har utvecklat sedan barnsben, först med Pascal och sedan C++. Civilingenjörsexamen inom datalogi från KTH.

  0763418180

  daniel.oberg@zocom.se

  Fahad Lafta

  Utvecklare

  Är inte från Göteborg men älskar denna stad, och ser den som sitt hem. Det krävs passion för att undervisa, och Fahad är en passionerad kille. Spelat musik i flera år nu, och det är få saker som kan ge honom mer glädje än att spela med sitt band!

  0855010274

  fahad.lafta@zocom.se

  Jesper Orb

  Webbutveckling

  Från en annan del av Köping via Uppsala där programmeringen och systemvetenskapen förde honom till Stockholm. Stort intresse för design, illustration och fotografering. Trots all datortid är största nöjet att samla på gamla loppisböcker, det spelar ingen roll om det är dåliga böcker bara de har en snygg framsida.

  0855010274

  jesper.orb@zocom.se

  David Andersson

  Utvecklare

  Backendsnillet från Hisingen med dubbla rävar bakom öronen och en civilingenjörsexamen från Chalmers i bagaget. Fantasynörd som sett om hela StarTrek sju gånger. När David inte är fast framför TVn ägnas tiden åt brädspel. "Det är Splendor som gäller för tillfället..."

  0733465508

  david.andersson@zocom.se

  Martin Frisk

  Systemutvecklare

  Smålänning som bytt Smålands gröna skogar mot Stockholm. Gillar att både utöva och kolla på idrott, och då speciellt fotboll. Älskar allmänbildning och onödig fakta. 'På spåret' är det bästa TV-programmet som gjorts. Civilingenjör inom IKT och matematik- och tekniklärare från KTH.

  0855010274

  martin.frisk@zocom.se

  Staffan Ericson

  Utvecklare

  Frontend-utvecklare med känsla för det estetiska. Fritiden spenderas gärna i studio skruvandes på rattar för att få till det ultimata soundet, på vernissage eller i Göteborgs alla lekplatser med dottern. Har utbildat i IT och medieämnen mellan uppdrag sedan milleniets början.

  0855010274

  staffan.ericson@zocom.se

  Alexander Essafi

  IT-projektledare

  Alexander är projektledaren som är uppvuxen i hjärtat av Södermalm. Med bakgrund från säkerhetsindustrin och restaurangbranschen blir Alexander en kryddstark och träffsäker mångsysslare.

  0707406864

  alexander@zocom.se

  Minja Smajic

  UX/UI

  Nyfiken, alltid hungrig UX-designer och Art Director med över 15 år av pedagogisk erfarenhet. Har varit lärare och kursansvarig på Berghs School of Communication i många år där han själv tog examen 1999. Har arbetat med mängder av digitala och analoga projekt i över tjugo år.

  0708335871

  minja@zocom.se

  David Svensson

  IT-lärare

  Passionerad lärare som la grunden för IT kunskapen på KTH. Född och uppvuxen i Södra Stockholm, det han fortfarande kallar sitt hem tillsammans med sin holländska fru och två döttrar. När han inte undervisar programmerar han appar för barn.

  0734208062

  david.svensson@zocom.se

  Jakob Rolandsson

  Lärarassistent och Java-utvecklare

  Född i Nynäshamns ödeshamnar tog sig till Uppsala för akademiska studier och slutligen sökte sig till Stockholm för att prova på lärarrollen. Sen flertal år tillbaks har Jakob arbetat med att bredda sina kunskaper inom både java- och webbutveckling vilket han nu passionerat hjälper elever och vänner att förstå.

  0725080995

  jakob.rolandsson@zocom.se

  Hans Andersson

  Full stack developer

  Flipperspelare och tävlingsledare som har Göteborg som sitt säte. Efter en tid som journalist blev det mer och mer webb, både som utvecklare och utbildare. Formulerar quizfrågor när han läser morgontidningen och har oftast några frågor liggande i kavajfickan.

  0731 51 01 71

  hans.andersson@zocom.se

  Lars Persson

  Backendutvecklare

  Lars Persson en fullstack utvecklare med rötterna i den skånska myllan. Kung inom .NET, ASP, och C#. Är främst en backend-utvecklare som har börjat intressera sig för frontend.

  072 3707827

  lars.persson@zocom.se

  Per Söderberg

  Utvecklare/projektledare

  Per är projektledaren som även är en driven systemutvecklare. Han gillar att arbeta med hela processen, inklusive den viktiga dokumentationen, test/verifiering och är väldigt noggrann.

  0737 416605

  per.soderberg@zocom.se

STOCKHOLM

BIRGER JARLSGATAN 58
114 29 Stockholm
+46 (0)8 550 10 274
info@zocom.se

GÖTEBORG

ÖSTRA LARMGATAN 16
411 07 Göteborg
+46 (0)8 550 10 274
info@zocom.se