ZOCOM

Bli en del av oss

ZoCom är en digital fullservicebyrå som skapar affärsnytta med hjälp av strategi, kreativitet och teknisk expertis. Vi hjälper företag att bli bättre – hela vägen från idé till färdig tjänst. Vi har lång erfarenhet av utbildning och projekt inom näringslivet, universitet samt yrkeshögskola. Vi ligger alltid i framkant vad gäller de senaste programspråken som efterfrågas och har stor kompetensbredd. Välkommen till ZoCom !

img
 • Niklas Wadenby

  VD

  Niklas har under 12 år haft chefsroller i små som stora företag. 2006 bytte han kust och anser att Sverige faktiskt har två framsidor. Lämnade 2013 citylägenheten för en mysig träkåk i förorten som han ockuperar tillsammans med sin norrländska fru och lilla dotter.

  0733336579

  niklas.wadenby@zocom.se

  Måns Hansson

  Marknadschef

  Måns har arbetat över 20 år med metodutveckling, företagsprofilering och utbildningsfrågor för näringsliv och universitet. Utbildad på Konstfack med intresse för konst, design och formgivning.

  0737074646

  mans.hansson@zocom.se

  Niklas Mårdby

  Regionchef Väst

  Superpedagogen med egen Wiki. Han är en idédriven person som älskar mötet mellan människor, lärande och IT. Fritiden ägnas åt fäktning och andra historical european martial arts. Och marklyft.

  0736824312

  niklas.mardby@zocom.se

  Malin Bergström

  Regionchef Öst

  Vintersportaren med matlagningsintresse som efter studier vid Stockholms Universitet belönades med en kandidatexamen inom HR. Det Malin inte vet om skidåkning är inte värt att veta och hon ser fram mot vinter OS med grabbarna i ”The Jamaican national bobsleigh team”.

  0708273490

  malin.bergstrom@zocom.se

  Ida Ekervall

  Konsultansvarig region väst

  Idas intresse för hur människor och organisationer samverkar har tagit henne in i HR-yrket. Ida tränar kampsport och gillar att tillsammans med engagerade kollegor nå höga resultat, utvecklas som person och ha roligt.

  0723704817

  ida.ekervall@zocom.se

  Jesper Orb

  Utvecklare

  Från en annan del av Köping via Uppsala där programmeringen och systemvetenskapen förde honom till Stockholm. Stort intresse för design, illustration och fotografering. Trots all datortid är största nöjet att samla på gamla loppisböcker, det spelar ingen roll om det är dåliga böcker bara de har en snygg framsida.

  0855010274

  jesper.orb@zocom.se

  David Andersson

  Utvecklare

  Backendsnillet från Hisingen med dubbla rävar bakom öronen och en civilingenjörsexamen från Chalmers i bagaget. Fantasynörd som sett om hela StarTrek sju gånger. När David inte är fast framför TVn ägnas tiden åt brädspel. "Det är Splendor som gäller för tillfället..."

  0733465508

  david.andersson@zocom.se

  Staffan Ericson

  Utvecklare

  Frontend-utvecklare med känsla för det estetiska. Fritiden spenderas gärna i studio skruvandes på rattar för att få till det ultimata soundet, på vernissage eller i Göteborgs alla lekplatser med dottern. Har utbildat i IT och medieämnen mellan uppdrag sedan milleniets början.

  0855010274

  staffan.ericson@zocom.se

  Alexander Essafi

  IT-projektledare

  Alexander är projektledaren som är uppvuxen i hjärtat av Södermalm. Med bakgrund från säkerhetsindustrin och restaurangbranschen blir Alexander en kryddstark och träffsäker mångsysslare.

  0707406864

  alexander@zocom.se

  Simon Johansson

  Fullstackutvecklare

  Simon är Täbykillen som sedan barnsben haft ett starkt dataintresse, allt ifrån servrar, nätverk, bygga ihop datorer eller bygga webbsidor. Simon arbetar idag som fullstackutvecklare och när semestern kommer är det Filipinerna som gäller.

  0735060824

  simon.johansson@zocom.se

  Sanna Haage

  IT-Lärare

  Sanna är en skicklig grafiker, kommunikatör samt frontend utvecklare med lång och gedigen erfarenhet från läraryrket. Vi på ZoCom är stolta över att Sanna är en del av vår utbildningsverksamhet.

  0708273490

  Sanna.Haage@zocom.se

  David Svensson

  IT-lärare

  Passionerad lärare som la grunden för IT kunskapen på KTH. Född och uppvuxen i Södra Stockholm, det han fortfarande kallar sitt hem tillsammans med sin holländska fru och två döttrar. När han inte undervisar programmerar han appar för barn.

  0734208062

  david.svensson@zocom.se

  Jakob Rolandsson

  Java-utvecklare

  Född i Nynäshamns ödeshamnar tog sig till Uppsala för akademiska studier och slutligen sökte sig till Stockholm för att prova på lärarrollen. Sen flertal år tillbaks har Jakob arbetat med att bredda sina kunskaper inom både java- och webbutveckling vilket han nu passionerat hjälper elever och vänner att förstå.

  0725080995

  jakob.rolandsson@zocom.se

  Hans Andersson

  Utvecklare

  Flipperspelare och tävlingsledare som har Göteborg som sitt säte. Efter en tid som journalist blev det mer och mer webb, både som utvecklare och utbildare. Formulerar quizfrågor när han läser morgontidningen och har oftast några frågor liggande i kavajfickan.

  0731510171

  hans.andersson@zocom.se

  Lars Persson

  Backendutvecklare

  Lars Persson en fullstack utvecklare med rötterna i den skånska myllan. Kung inom .NET, ASP, och C#. Är främst en backend-utvecklare som har börjat intressera sig för frontend.

  0723707827

  lars.persson@zocom.se

  Per Söderberg

  Utvecklare/projektledare

  Per är projektledaren som även är en driven systemutvecklare. Han gillar att arbeta med hela processen, inklusive den viktiga dokumentationen, test/verifiering och är väldigt noggrann.

  0737416605

  per.soderberg@zocom.se

  Edvin Hellsing

  IT-utbildare, fotograf

  Handelsresande i drömmarnas värld, en filosof och varm medmänniska. Edvin ägnar sig åt företagande och intresserar sig primärt för foto och kommunikation. Han har en stundande fil. kand i Medie- och kommunikationsvetenskap vid Uppsala universitet samt en fil. kand inom HR.

  0730795797

  edvin.hellsing@zocom.se

  Anton Bäckström

  Programmerare & IT-Lärare

  Judo tränaren från Högdalen med ett intresse för logik och problemlösning. Anton antar mer en gärna den intellektuella utmaning som finns att finna i programmering samt gläds åt att se sina studenter utvecklas. Till sommaren tar han datateknik examen vid KTH.

  0735729159

  anton.backstrom@zocom.se

  Jessica Almberger

  Konsult

  Jessica är grafisk formgivare samt kommunikatör med en fil. kandidat examen i medier kommunikation och PR vid Örebro Universitet. Fritiden spenderar hon gärna med ett fiskespö i handen och hon innehar flera av familjens ärofyllda fiskerekord.

  073 628 16 10

  jessica.almberger@zocom.se

STOCKHOLM

BIRGER JARLSGATAN 58
114 29 Stockholm
+46 (0)8 550 10 274
info@zocom.se

GÖTEBORG

ÖSTRA LARMGATAN 16
411 07 Göteborg
+46 (0)8 550 10 274
info@zocom.se