ZOCOM

05/10/2016

AcadeMedia + ZoCom = sant

news-image

ZoCom har tecknat nytt ramavtal med AcadeMedia. Vi på ZoCom mycket stolta och väldigt glada över att bli en del av AcadeMedias verksamhet.

AcadeMedia har över 14 000 medarbetare på drygt 500 förskolor, grundskolor, gymnasieskolor och vuxenutbildningsenheter med ett gemensamt fokus på kvalitet och utveckling.

På ZoCom har vi kontinuerligt arbetat med att kvalitetssäkra och utveckla våra utbildningsinsatser. Samarbetet med AcadeMedia blir ytterligare ett kvitto på att vi är på rätt väg.

 AcadeMedias kvalitetsdefinition

Är att nå så hög måluppfyllelse som möjligt utifrån de nationella målen för utbildningen/verksamheten (=funktionell kvalitet), att göra det på ett sätt som vinner våra kunders förtroende (=upplevd kvalitet) och att göra våra barn/elever/deltagare väl rustade att gå vidare i utbildningssystemet eller yrkeslivet och samhällslivet (=ändamålsenlig kvalitet). (texten ovan är hämtad från https://academedia.se/)

Vi skriver under på allt och är både beredda och laddade för att ta hand om uppdraget. En dröm vore för oss att tillsammans med AcadeMedia bredda vårt utbildningsuppdrag från Sthlm, Gbg till att även inkludera Malmö och Örebro.

/Måns Hansson  

Amnen:

Tags:

STOCKHOLM

BIRGER JARLSGATAN 58
114 29 Stockholm
+46 (0)8 550 10 274
info@zocom.se

GÖTEBORG

ÖSTRA LARMGATAN 16
411 07 Göteborg
+46 (0)8 550 10 274
info@zocom.se