ZOCOM

15/03/2017

Sätt fart på din framtid med ZoCom

ZoComs karriärprogram

news-image

Vi söker dig som studerar eller är nyutexaminerad. Vi ser gärna att du har en inriktning som civilingenjör, systemvetare eller har motsvarande utbildning eller erfarenhet. Programmet kräver goda kunskaper i svenska och engelska. 

ZoCom är inte enbart ett innovation-, konsult- och utbildningsföretag. Vi är även ett tjänstebolag i bemärkelsen att vi bygger applikationer och molntjänster. En gemensam nämnare för alla våra framtagna tjänster är att de är skalbara. Vi har satt samman teknik, pedagogik och affärsutveckling till en fungerande helhet. Det gör att vi är rustade att möta alla typer av möjligheter vi ställs inför inom branschen. Om du har rätt mindset och driv så kan du via en intervju få en plats i vårt karriärprogram. Vi ser fram mot din ansökan. 

 

Att möta IT-branschen 

Du har blivit utvald att ingå i ZoComs karriärprogram. Du är i början av din karriär och är ute efter att få in en fot i IT-branschen. Med ZoComs karriärprogram får du möjligheter att plocka på dig ovärderlig erfarenhet som kommer vara viktiga för dig i din framtida yrkesroll! Första steget är att du får följa med någon av våra seniora utvecklare eller lärare under deras arbete. Ledorden här är att titta, inspireras och uppleva branschen. 

 

Junior utvecklare eller IT-lärarassistent 

Nästa steg i ZoComs karriärprogram är tvådelat. Här får du chansen att antingen arbeta som utvecklare eller lärarassistent i något av våra projekt eller utbildningar. Du ska här fungera som stöd och extraresurs för våra utvecklare och huvudlärare. Uppdraget är betalt per timme och kommer ge dig stor erfarenhet kring att driva och utveckla våra kurser eller uppdrag. 

 

Konsult inom utbildning och utveckling 

Efter avslutande av steg 1 och 2 kommer vi förhoppningsvis kunna erbjuda dig anställning inom bolaget. Vi ställer höga krav på personliga egenskaper, erfarenhet och dokumenterad kompetens. Om inte möjlighet till anställning finns kommer vi att tillsammans med dig bygga upp din kompetens och profil så att du blir anställningsbar och attraktiv på arbetsmarknaden. 

 

Vill du bli en del av vårt karriärprogram 

 

news-image
img

Amnen:

Tags:

STOCKHOLM

BIRGER JARLSGATAN 58
114 29 Stockholm
+46 (0)8 550 10 274
info@zocom.se

GÖTEBORG

ÖSTRA LARMGATAN 16
411 07 Göteborg
+46 (0)8 550 10 274
info@zocom.se