ZOCOM

04/04/2018

David Svensson

Därför ska du arbeta som konsult hos ZoCom

news-image

”Det viktigaste är inte att ha världens bästa ide. Det viktiga är utförandet och att göra applikationen bra! Framförallt bolla idéer med mig så kan vi utvecklas tillsammans!”. 

På detta sätt inleder David Svensson sin lektion i apputveckling vid Nackademin. Jag har idag tagit plats i skolbänken för att ta del av Davids lektion och jag dras snabbt med i den avspända stämningen som fyller rummet. Dagens lektion handlar om att skapa en så kallad tool bar. Trots att jag inte har några förkunskaper, lyckas jag hänga med i vad som sker. David uppdaterar kontinuerligt om vad vi ska göra, varför vi ska göra det samt varför vi inte gör på något annat sätt. Jag blir imponerad över Davids kunnande, men även av det sätt som han svarar på studenternas frågor. Man ser tydligt att David verkligen brinner för undervisning.

 

Efter lektionen berättar David om sitt arbete hos ZoCom.

För tillfället driver jag en utbildning på yrkeshögskolan i apputveckling. Jag har arbetat mycket med utbildning tidigare och trivs väldigt bra i rollen som lärare. Kombinationen mellan det sociala som undervisningen erbjuder samt programmeringen passar mig väldigt bra. Detta eftersom jag tycker det är roligt att programmera, men inte trivs med att sitta själv framför en dator hela dagarna.

 

Det bästa med arbetet är att det är väldigt givande socialt, samt att man får hjälpa andra personer att utvecklas. Då jag är lärare i alla utbildningens kurser så får jag möjlighet att lära känna mina studenter väldigt bra. Jag får träffa dem varje vecka under ett och ett halvt år och detta uppskattar jag mycket.

 

Detta är ett arbete där du lär känna personer med gemensamma intressen och där man får chansen att utvecklas mycket. Det är väldigt stimulerande och lärorikt att få ta del av hur andra tänker.

 

 

Är du intresserad av att bli en del av ZoCom-familjen? - http://zocom.se/jobs/44

 

Vid frågor, tveka inte att höra av dig! 

Stockholm - Malin Bergström, malin.bergstrom@zocom.se
Göteborg - Ida Ekervall, ida.ekervall@zocom.se

Amnen:

Tags:

STOCKHOLM

BIRGER JARLSGATAN 58
114 29 Stockholm
+46 (0)8 550 10 274
info@zocom.se

GÖTEBORG

ÖSTRA LARMGATAN 16
411 07 Göteborg
+46 (0)8 550 10 274
info@zocom.se