ZOCOM

03/04/2018

Jessica Almberger

Därför ska du söka jobb hos ZoCom!

news-image

Som liten drömde Jessica om att ”hjälpa gamla och sjuka”. Idag drömmer hon om att i framtiden kunna påverka samt förändra. Hon vill hjälpa andra genom att skapa bättre förutsättningar för de som inte har möjlighet att göra det själva och tror att kommunikationen är den rätta vägen att ta för att göra detta. Jessica är kommunikatör samt grafisk formgivare och till sommaren tar hon ut sin examen i medier, kommunikation och PR.
 

Varför ska man söka jobb hos ZoCom?

För att ZoCom anpassar tjänsten efter dina mål och dina ambitioner. I och med att ZoCom kontinuerligt tar in spontanansökningar ges du möjlighet att tala om för dem vad det är just du söker. De anpassar tjänsten utefter dina önskemål. Vilket innebär att det passar både juniora samt seniora konsulter. ZoCom prioriterar konsulternas välmående och hjälper varje enskild medarbetare utvecklas!

Vad skiljer ZoCom från konkurrenterna?

Dels är det som jag nämnde tidigare att de erbjuder tjänster anpassade efter dina mål och ambitioner. I och med att de i sitt kontaktnät har både stora och små företag samt yrkesutbildningar erbjuder de en bredd som är svår att få hos någon annan. Men framförallt är de kollegorna. Ingen kollega är den andra lik och detta bjuder in till ett öppet samt välkomnande klimat. Man får vara precis som man är och det tycker jag är fint! 

 

Är du intresserad av att bli en del av ZoCom-familjen? - http://zocom.se/jobs/44

 

Vid frågor, tveka inte att höra av dig! 

Stockholm - Malin Bergström, malin.bergstrom@zocom.se
Göteborg - Ida Ekervall, ida.ekervall@zocom.se

 

 

Amnen:

Tags:

STOCKHOLM

BIRGER JARLSGATAN 58
114 29 Stockholm
+46 (0)8 550 10 274
info@zocom.se

GÖTEBORG

ÖSTRA LARMGATAN 16
411 07 Göteborg
+46 (0)8 550 10 274
info@zocom.se