ZOCOM

Där teknik och funktion möts

På ZoCom brinner vi för web- och systemutveckling. Vi har erfarenhet som sträcker sig från det lilla företaget till den stora organisationen, och våra anställda har stor kompetens inom sitt stora intresse: utveckling! Genom en tvådelad utvecklingsverksamhet erbjuder vi såväl konsulter för uthyrning som utveckling inom ramen för vår egen webbyrå. 

img
img

Web- och mobilutveckling

Att bygga bra web tar tid. Att bygga något som ska vara ditt företags ansikte utåt är inte gjort i en handvändning, utan kräver noggrann planering, utförande, test och driftsättande. Vi kan det. När du använder ZoCom för arbetet med din web garanterar vi förutom ett trevligt bemötande även att din web står pall för internets snabba förändringar under åratal framöver. Vill du driva och uppdatera själv eller ska vi göra det åt dig? Bestäm du!

Konsultation

Våra konsulter och underkonsulter täcker de allra flesta tekniker, kompetenser och roller inom systemutveckling. Vi är vana vid att arbeta med applikationsutveckling och  weblösningar, såväl som systemutveckling, underhåll och integrationer. Vi tillhandahåller såväl juniora som seniora utvecklare, systemarkitekter, testare, projektledare, UX-specialister och kravanalytiker. Hur ser ditt behov ut?

img

Vill du veta mer?

Niklas är spindeln i nätet när det gäller våra web- och konsultprojekt. Tveka aldrig att slå honom en signal och prata om dina funderingar!
 

img

STOCKHOLM

BIRGER JARLSGATAN 58
114 29 Stockholm
+46 (0)8 550 10 274
info@zocom.se

GÖTEBORG

ÖSTRA LARMGATAN 16
411 07 Göteborg
+46 (0)8 550 10 274
info@zocom.se