ZOCOM

Utbildningsdesign för flexibelt lärande

ZoCom är förutom en utbildningsleverantör en fullservicebyrå inom web och utveckling. Detta gör oss unika på marknaden. Alla våra utbildande konsulter arbetar med både utveckling för kund eller inhouse, och i klassrum. Detta är vad som legitimerar ZoCom, och gör att vi alltid håller undervisning inom de senaste och viktigaste programspråken. Vi anpassar utbildningen efter era behov och önskemål, och erbjuder även distansutbildningar. 

img
img

Våra utbildare

Med erfarna lärare/utvecklare direkt från näringsliv och universitet erbjuder ZoCom högkvalitativa utbildningar. Vi kvalitetssäkrar alla våra lärare med interna tester och undervisningsauditions. Varje lärande konsult måste ha pedagogisk erfarenhet, branscherfarenhet och djup ämneskunskap. Vår målsättning är att skapa hållbara relationer med våra uppdragsgivare. Idag driver vi 20 hela utbildningar inom Yrkeshögskolan i Stockholm och Göteborg. 

Laddad för interaktion

Vår utbildningsstrateg Måns Hansson berättar om hur han arbetar för och med engagerade elever för maximalt lärande. Vår pedagogiska filosofi genomsyrar alla våra uppdrag. Inte bara inom utbildningsvärlden, utan i alla våra verksamheter.

Måns har under sina många år vid bland annat Konstfack och Uppsala Universitet tillgodogjort sig en ovärderlig kunskap inom det pedagogiska området och säkerställer genom detta kvaliteten på våra lärare.

Kontakta mig!

Jag heter Måns Hansson, och är ansvarig för våra utbildningar. Kontakta gärna mig om du vill veta mer, så bokar vi ett möte!

 

 

img

STOCKHOLM

BIRGER JARLSGATAN 58
114 29 Stockholm
+46 (0)8 550 10 274
info@zocom.se

GÖTEBORG

ÖSTRA LARMGATAN 16
411 07 Göteborg
+46 (0)8 550 10 274
info@zocom.se